ANNONSE

Vil du synge med Sissel?

  • 26 september 2018
Vil du synge med Sissel?

Kunne du tenke deg å sunge duett med Sissel Kyrkjebø? Nå har du muligheten.

Sissel vil synge duett med lokal sanger.

I desember kommer Sissel Kyrkjebø til Gjøvik med sin julekonsert i Fjellhallen. Nå ønsker hun seg en lokal kvinnestemme til en duett under konserten.

I år som i fjor har Sissel Kyrkjebø på programmet klart for sin julekonsert «Sissel jul», som ble en stor suksess med utsolgte konserter i hele Norden. I år har hun én spesiell ting hun ønsker seg til jul. Nemlig en lokal sangfugl som kan være hennes sangpartner når hun gjester Gjøvik og Fjellhallen, fredag 7. desember.

Sangerinnen fra Bergen ønsker å samarbeide med lokale krefter under årets juleturné, og inviterer nå en spesiell gjest i hver by, i samarbeid med  Gjøviks Blad og Totens Blad.
– Sissel søker en kvinnelig duettpartner som får stå på scenen sammen med henne, og fremføre «Somewhere» fra West Side Story, sier Jeanett Helsvig i PR-byrået HES.
Duettpartneren må være en sanger med tilknytning til konsertstedet og kan være kjent, ukjent, fersk eller erfaren som sanger.

– «Somewhere» er en sang som krever at du kan synge litt, og du må kunne synge den i C-dur. Det er i grunn de eneste føringene vi legger. Det er ikke noe aldersbestemt. Man kan være et ungt eller eldre talent, eller være aktiv med sang i lokalmiljøet allerede. Kanskje dette kan være med på å gi et ekstra «skubb» til å ta det neste steget, oppfordrer Sissel, som sier til vår avis at hun synes det er kjempegøy å vise fram de mange flotte talentene som finnes rundt omkring.

Føler du deg trygg på å synge «Somewhere» i C-dur, og har lyst til å stå på scena og feire jul sammen med Sissel på Gjøvik, så er det én ting du må gjøre: Finne fram mobilen, og spille inn en minuttlang videosnutt, hvor du synger nettopp denne sangen i rett dur. Videosnutten sendes til Gjøviks Blads journalist Ragnhild Fladsrud på e-post sammen med navn, e-post, telefonnummer og hvor du kommer fra. Siste frist for å sende inn bidrag er 10. oktober.

– Det var veldig hyggelig å spille i Fjellhallen i fjor. Gjøvik er en by jeg har et helt spesielt forhold til, også med tanke på at jeg er i Gjøvik og området her så mye som jeg er nå, sier Sissel selv, som eier eiendommen Minde i Søndre Land.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no