ANNONSE

Tid for markensgamper

  • 14 september 2017
Tid for markensgamper

Markensgeneral Rune Aasheim kan både lokke med markensgamp, underholdning og aktiviteter under årets Gjøvikmarken. (Foto: Torbjørn Aurvåg).

Snart er det klart for Gjøvikmarken igjen!

Markensgeneral Rune Aasheim tar en god jafs av markensgampen. Han har tjuvstartet Gjøvikmarken som åpner portene på Gjøvik gård onsdag. Freddy Kalas er blant artistene i år.

– Gjøvikmarken er først og fremst et familiearrangement med en rekke aktiviteter, selv om vi slår til med noen artister, sier Aasheim.

Torsdag lanserte Gjøvik salgs- og reklameforening programmet for årets Gjøvikmarken sammen med sine samarbeidspartnere. På tunet vil det være spekket av mat og underholdning. Gammeldagse markensboder, gammelrock, blues, latinorytmer og folkemusikk vil prege tunet de fem dagene arrangementet varer.

Av programmet kan vi nevne at Hkeem & Temur kommer torsdag, mens Freddy Kalas dukker opp på fredag. Lørdag kan du møte Norges nye store artist Cezinando og søndag inntar rockebandet Plopp scenen på Gjøvik gård.

– Det har aldri vært så mange aktiviteter som i år. Det skjer ting hele tiden, forteller markensgeneralen og ramser opp ansiktsmaling, gatesirkus, piratshow, middelalderaktiviteter, ponniridning og hestekjøring som vil foregå innimellom alle karusellturene på tivoliet.

– Gjøvikmarken er det mest tradisjonsrike arrangementet i vår regionen, reklamerer Aasheim.
Det er 67 år siden Gjøvik salgs- og reklameforening begynte å arrangere Gjøvikmarken, og det er 56 år siden arrangementet ble lagt til Gjøvik gård, men marken har tradisjoner helt tilbake til 1870-tallet.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no