ANNONSE

Snart liv i Landmark-lokalene igjen

  • 21 juni 2019
Snart liv i Landmark-lokalene igjen

Husfliden blir å finne i de tradisjonsrike lokalene etter Norli i Landmarkgården. Går alt etter planen blir det åpning før høstferien. (Foto: Torbjørn Aurvåg).

Overtar lokaler midt i byen.

Lokalene etter Norli i Landmarkgården skal få nytt liv. Bokhandelen ble lagt ned til nyttår. Nå skal Husfiden Gjøvik inn i den tradisjonsrike bygården i Gjøvik sentrum.

– Etter 40 år i Øvre Torvgate har vi bestemt oss, vi flytter. Vi har trivdes godt i nærheten av Gamletorvet, men da muligheten bød seg, ønsket vi å gripe den. Husflidens nye lokaler i Hunnsvegen 2 er godt synlige og lett tilgjengelige, både til fots fra Storgata og med bil fra Hunnsvegen. Gjøvik har et særdeles trivelig sentrumsmiljø og vi ønsker å være en enda mer sentral del av dette. Vi vil gjerne bidra til å gjøre byen og sentrum mer levende, sier butikksjef Tonje Heimdal.

De nye lokalene gir mer plass, noe som kommer godt med, med større plass til systue. Husfliden har økende etterspørsel etter bunader og trenger mer plass til stoffer, symaskiner og klippebord.
Sammen med gårdeier Johannes Berger i Landmark AS har Husfliden funnet gode løsninger for å tilpasse lokalene.

– Gulvet er allerede revet og vi skal gjøre flere innvendige endringer for å tilpasse lokalene til vår type butikk og stil. I tillegg til en romslig bunadsavdeling, vil det også bli et bredere utvalg av andre varer, blant annet en betydelig større garnavdeling, opplyser Husfliden.

Nå går Husfliden-gjengen et par ekstra travle måneder i møte. Planen er å åpne i de nye lokalene før høstferien. Det betyr at alt skal være på plass i tide til Akevittfestivalen.
Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no