ANNONSE

Skal selge Gamletorvet Spiseri

Driveren vil heller satse på vin- og brennevinsproduksjon

  • 13 mars 2018
Skal selge Gamletorvet Spiseri

Gamletorvet Spiseri har satset på akevitt i lang tid. Nå vil eieren heller drive med produksjon av slike varer, og legger restauranten ut for salg. (Arkivfoto).

Selger tradisjonsrik Gjøvik-restaurant.

Daglig leder og aksjonær Caroline O. Benounis vil heller jobbe med vin- og brennevinsproduksjon, og har bestemt seg for å legge ut Gamletorvet Spiseri for salg.

– Etter en tung beslutningsprosess, meldes det nå at Gjøviks eldste restaurant Gamletorvet Spiseri er til salgs, heter det i en pressemelding som styreleder Karim Arntsen Benounis sendte ut tirsdag formiddag.

Gamletorvet Drift AS ved Caroline O. Benounis overtok driften etter Stig Furuseth i 2015, og har altså drevet den tradisjonsrike restauranten i tre år.

Daglig leder og aksjonær Caroline O. Benounis ser nå at hennes lidenskap og fokus har skiftet mer mot vin- og brennevin produksjon etter at utviklingen av Toten Troll Aquavit ga mersmak, og føler derfor det er på tide å slippe til andre interessenter for å drive Gamletorvet Spiseri.

Restauranten har over mange år hatt, og har rykte på seg for å være blant Gjøviks beste restauranter, og ble i sin tid Norges første akevittsertifiserte spisested. Lokalene kan huse rett over 100 gjester.
– Ledelsen i Gamletorvet Drift AS håper det finnes personer som har interesse og mulighet til å drive Gamletorvet Spiseri videre da byen fortjener et slik spisestedtilbud. Restauranten vil fortsette med normal drift mens kjøpere søkes, heter det i meldingen.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no