ANNONSE

Evensen overtar i Fjellhallen

  • 11 mai 2017
Evensen overtar i Fjellhallen

Arne Evensen blir den nye sjefen i Fjellhallen. (Arkivfoto).

Gikk ikke langt for å finne etterfølgeren.

Arne Evensen er ansatt som ny daglig leder i Gjøvik Olympiske Anlegg AS (GOA AS) fra 1. september, og overtar etter Bjørn Blichfeldt.

Evensen er i dag arrangementsansvarlig i GOA, og kjenner organisasjonen godt. Han har bred erfaring innenfor salg, markedsføring og arrangement. I ansettelsesprosessen har styret lagt vekt på å finne en leder som kan fornye GOA AS, samarbeide godt internt og eksternt, samt bygge videre på GOAs kvaliteter.

– Styret ser behov for å videreutvikle tilbud, anlegget og organisasjonen. I tillegg til å videreutvikle service overfor eksisterende brukere, ønsker vi å skape økt aktivitet og nå nye målgrupper, opplyser styreleder Ola Limoseth.


– Evensens tanker om ledelse, fornyelse og utvikling som har vært hovedargumentet for et samlet styres beslutning. Vi ser fram mot å arbeide sammen med Arne for å gi Gjøvik og distriktets innbyggere et godt og spennende tilbud innenfor idrett, kultur og næringsliv, sier Limoseth.

Det var 25 søkere til stillingen. I tillegg er enkelte aktuelle kandidater som ikke har søkt blitt kontaktet. Ut fra dette ble åtte kandidater kalt inn til intervju med eksternt rekrutteringsfirma. Av disse ble fire vurdert som aktuelle for stillingen. I finalerunden møtte styret to gode kandidater. Etter en totalvurdering basert på referanser, intervju og tanker om utvikling av GOA AS og tester falt valget på Arne Evensen, forklarer styret.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no