ANNONSE

De tar ansvar for 17. mai

  • 08 mai 2017
De tar ansvar for 17. mai

Fem ivrige mødre trår til for 17. maifeiringa. Fra venstre Line Skullerud Lindokken, Marte Aannerud, Hege Margrete Reine (leder), Hege Rønningen og Kjersti Sønsteby med lille Albert Sønsteby Opsahl på armen. (Foto: Ragnhild Fladsrud).

Nå blir det feiring på Biri likevel!

Etter at Gjøviks Blad i forrige uke brakte nyheten om at 17. maifeiringa på Biri sto i fare, tok noen ansvar. Brått fikk bygda 17. maikomité.

Den tidligere komiteen på Biri gjorde gjentatte forsøk på å få noen til å ta over, men ingen sa seg villig til å ta ansvaret for årets feiring av nasjonaldagen. Mandag formiddag var det møte i en selvutnevnt hastekomité som vil sørge for at 17. mai markeres som tidligere på Biri.
– Jeg fikk permen overlevert i går kveld, sier Hege Margrete Reine, som raskt har blitt utnevnt til leder for årets 17. maikomité på Biri. Med seg på laget har hun Line Skullerud Lindokken, Marte Aannerud, Hege Rønningen og Kjersti Sønsteby.

Etter artikkelen i vår avis onsdag ble saken tatt videre til Facebook-gruppa «Det skjer i Biri og omegn». Innlegget vakte stort engasjement, og da Reine meldte seg klar for 17. maikomitéen begynte snøballen å rulle.

– Jeg har vært i kontakt med en mulig taler og venter på svar, informerer Marte Aannerud.
– Vi vil følge mye av det som er gjort tidligere. Det vil bli barnetog fra Biri kirke og ned til Herredshuset, hvor barnehagene kan henge seg på bort til Furulund, sier Reine.

Print
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no