ANNONSE

CC innfører avgiftsparkering

  • 04 oktober 2018
CC innfører avgiftsparkering

22. oktober får senterleder Vibeke Askevold nytt parkeringssystem på CC Gjøvik. Etter en periode med gratisparkering, må du så betale parkeringsavgift også ved kjøpesenteret. (Foto: Ragnhild Fladsrud).

Slutt på gratis parkering på CC Gjøvik.

Med nytt parkeringssystem innfører CC Gjøvik i løpet av måneden parkeringsavgift ved kjøpesenteret. Til gjengjeld blir det slutt på bøter.

CC eiendom har inngått samarbeidsavtale med Onepark om nytt parkeringssystem fra 22. oktober.
– Det blir nå to timer gratis parkering for alle, og tre timer, som før, om man er medlem av kundeklubben vår. Deretter gjelder parkeringsavgift på 20 kroner per påbegynte time, forteller senterleder Vibeke Askevold ved CC Gjøvik.

Kameraer installeres nå ved innfartene til kjøpesenteret, til bruk for skiltregistrering ved ankomst og avreise. Står man parkert utover gratisperioden, vil man nå altså måtte betale parkeringsavgift også på kjøpesenteret.

– Vi gjør dette for å sikre at de beste og nok parkeringsplasser er tilgjengelige for kundene våre. Vi har dessverre store problemer med at andre enn kundene våre parkerer her, og dette er noe vi ønsker til livs. På lørdager og andre store handelsdager opplever kunder det vanskelig å finne parkeringsplass, sier senterlederen. Daglig er det mange som snikparkerer utenfor senteret, være seg både egne ansatte og andre som bor eller arbeider i sentrum.

Det vil komme en betalingsautomat ved informasjonen, hvor man legger inn og kan lagre kortopplysninger for automatisk trekk i framtida. Man kan betale på parkeringsselskapets nettside eller app innen 14 dager. Gjør man ikke noe aktivt selv, vil man få tilsendt faktura, men da påløper et faktureringsgebyr på 65 kroner.

Med det nye parkeringsystemet er det slutt på å få bot.
– Dette har vi hatt litt støy og henvendelser rundt, og det rammer spesielt de som har reist langt og er lenge på senteret. Så det er vi glade for at det blir slutt på, sier Askevold.

Samme parkeringsystem innføres også på CC Hamar, og er i bruk ved CC Vest.


Tekst: Ragnhild FladsrudPrint
Kontakt oss

Sentralbord: 61 13 03 00
Besøksadresse: Ringvegen 3, Gjøvik
Postadresse: Postboks 4, 2851 Lena
Redaksjonen: post@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte
Annonseavdelingen: annonse@gjoviks-blad.no | Se alle ansatte


Ansvarlig redaktør: Jon Olav Andersen
Daglig leder: Morten Linnerud
Markedssjef: Hans Erik Linnerud

Gjøviks Blad arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra dette nettstedet uten avtale med Gjøviks Blad.

Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no